Nätverksträff #8 Gylleboverket – 29 sep—1 okt 2022

Nätverksträff #8 Gylleboverket – 29 sep—1 okt 2022

Hej kära kollegor och varmt välkomna till Gylleboverket för Den kollektiva hjärnans åttonde nätverksträff.

Tillsammans kommer vi att under 3 dagar utbyta tankar, erfarenheter och idéer. Vi tänker oss en utgångspunkt i att tillsammans utforska frågor om samarbeten, autonomitet, om att facilitera handlingsutrymme och rumsligheter som kan utmana inlärda tankemönster, som ger handlingskraft till de utmaningar vi alla står inför, såväl globalt som lokalt. Vi tar avstamp i våra erfarenheter, idéer och förutsättningar på våra olika platser, platser som samtidigt är en del av ett sammanlänkat ekosystem i en större värld. Vi ser mycket framemot att ses nere hos oss på den gamla skroten på Österlen i Skåne. Anmälan senast 1 september till info@gylleboverket.se

Det finns plats för 40 personer, först till kvarn. Max två personer från varje organisation. Uppge namn och organisation/grupp, kostönskemål, om ni vill bo på vandrarhemmet.